top of page
PA067064.JPG

Mød din havearkitekt

Emmelie Kitchell Gaub er uddannet landskabsarkitekt (cand.hort.arch) på Københavns Universitet i 2017. Siden har Emmelie arbejdet på flere anerkendte tegnestuer hvor hun både har beskæftiget sig med konkurrenceforeslag, design og projektering inde for landskabsarkitekturen. I 2024 stiftede hun HaveGRO med fokus på rådgivning og undervisning i Havedesign. 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
20240605_125554.jpg

Det der driver mig

Det har altid været vigtigt for mig at beskæftige mig med noget meningsfuldt, der kunne gøre en forskel for andre eller gøre kloden til et bedre sted, og var derfor også en af grundende til at jeg valgte at omlægge min karriere som tegnestuearkitekt. 

Nu, som havearkitekt, føles det igen meningsfyldt at beskæftige mig med mit fag - måske mere end det nogensinde før. Det gør mig virkelig glad at få lov til på daglig basis at hjælpe folk med at sænke skuldrende og given dem glæden og lysten til at gå i haven tilbage. Aldrig har jeg på så tæt hånd kunne opleve hvordan min faglighed kan gøre en forskel for andres hverdag - Det er jeg meget taknemlig for at kunne beskæftige mig med og det er mit daglige drive som selvstændig.

Uddannelse:

Bachelor og kandidatgrad i landskabsarkitektur (cand.hort.arch) fra Københavns Universitet i 2017.

Tidligere ansættelser:

Danielsen Urban Landscape, Opland Landskab, STED By & landskab, Aarstiderne Arkitekter og Rambøll. 

på mine tidligere arbejdsplader har jeg beskæftiget mig med konkurrenceforeslag, skitseforslag og projektering inde for gårdhaver, private haver og urbane zoner. 

Haven skal være æstetisk, nem & bæredygtig

I mine havedesigns prioriterer jeg at opnå dine visioner og ønsker så vidt muligt. Alligevel kan det være værdifuldt for dig at få et indblik i hvad der driver mig som landskabsarkitekt:

 

Her er de 3 designparametre jeg altid vil have med i mine designs:

  1. Haven skal være smuk og nem at passe. 

  2. Genbrug og biodiversitet er både godt for dit budget, vores ressourcer og kloden.

  3. Haven skal være et frirum, ikke en uoverskuelig opgave.

Når jeg designer haver, er bæredygtighed er oplagt indslag. Det er i mange tilfælde et win-win for både dig og naturen, da genbrug og hjemmehørende arter er guld værd for budgettet, men også for ressourcerne og dyrelivet. 

I mine designs forsøger jeg at ramme en mellemting mellem vild med vilje og styret natur. På den måde opnår du et robust design, som er nemt at passe. Fordelen ved ikke bare at lave vild med vilje, er at jeg kan sørge for at din have også er spændende at se på om vinteren, hvor vild med vilje ofte visner væk og bliver lidt kedelig. Samtidig er en tæt og "lidt" vild beplantning både god til at bekæmpe/skjule ukrudt, holde på fugten i jorden og give dyrelivet gode vilkår. Derfor skal haven luges og vandes mindre, hvilket sparer dig en masse tid og besvær i hverdagen.

Når haven er smuk og spændende hele året, og samtidig nem at passe, får du en have, der faktisk er et frirum, og ikke blot en ekstra ting på din to-do-liste. Det vil jeg gerne hjælpe dig med!

 

Læs mere om de ydelser jeg tilbyder og mine priser for et havedesign her. 

IMG_20231007_131910_922.jpg

Bestil et havebesøg og sæt dine havedrømme igang!

Udfyld felterne her og du vil blive kontaktet

Din henvendelse er modtaget.

Billede af Tania Melnyczuk
20220930_141821.jpg
20210607_103439.jpg

"I mine designs forsøger jeg at ramme en mellemting mellem vild med vilje og styret natur. På den måde opnår du et robust design, som er nemt at passe, og som er spændende at se på hele året."

Portefølje - Emmelie Kitchell

Begge billeder er skitseforslag til udearealerne for friplejehjem. Udført under ansættelse hos Danielsen Urban Landscape

Se portefølje

Portefølje - Emmelie Kitchell
bottom of page