top of page
Billede af Tania Melnyczuk

FRA

HAVEDRØM

TIL

DRØMMEHAVE

 September d. 4. - 25 

Design og tegn din drømmehave på 4 uger!

Lær hvordan du indretter din have både smukt, smart og hyggeligt i det her online kursus i havedesign + draw along workshop.

Online kursus i havedesign +
draw along workshop

Kender du knit alongs? I det her kursus får du det bedste fra begge verdner, og derfor kombinerer vi læring i ro og mag via præ-optaget kursusvideoer med fælleskab, samværd og professionel vejledning i 3 x online draw along workshops.

 

Vil du lærer at designe din egen have, men også gerne stå med en færdig haveplan når kurset er slut? I det her kursus mødes vi og tegner å baggrund af det som du har lært på online kurset. På den måde kan man spare og stille mig masser af spørgsmål undervejs.

 

Hver onsdag mødes vi til en draw along workshop, hvor vi deles op i grupper af 3-4 og tegner og sparer sammen. Procesen bliver vejledt og delt op i overskuelige bidder af mig, igennem hele forløbet.

Viki

"Emmelie har en stor viden, der er meget brugbar når man vil forvandle en byggegrund til en hyggelig have. Hun formidler blidt og kompetent, og er god til at lytte til ens behov."

-

"Et godt kursus der giver en simpel step-by-step guide fra idé-generering til en plan for drømmehaven, igennem flotte og inspirerende præsentationer."

-

"Hop ud i det - det er utrolig lærerigt og man får masser af gode værktøjer."

bottom of page